Kjøkkenet

Mat og kosthold er en viktig del av hverdagen hos Dronningåsen. Vi er opptatt av at barna skal få servert variert og næringsrik kost, samtidig som man prøver å ivareta alle sine behov og ønsker. Det er viktig for oss å separere innholdet på tallerkenen, slik at barna får en opplevelse om hvordan ulike typer mat smaker. Ønsker de å blande sammen maten får de selvsagt lov til det.

Videre forsøker vi å ha fisk to gang i uken, samt at alle rettene inneholder grønnsaker. Det er hovedsakelig Monica som er kjøkkenansvarlig.

Har du spørsmål om maten i barnehagen? Ta gjerne kontakt med oss.

Meny

Under ser du menyen ukevis for hver måned.

Mandag

Kl. 11.00 – Bake rundstykker

Kl. 14.30 – Frukt

Tirsdag

Kl.11.00—Fiskeboller i hvit saus med poteter og grønnsaker.

Kl.14.30— Frukt.

Onsdag

Kl.11.00—Potetsuppe med bacon.

Kl.14.30— Frukt.

Torsdag

Kl.11.00- Stekt torsk med poteter og grønnsaker.

Kl. 14.30 Frukt.

Fredag

Kl. 11.00 – Kylling og ris.

Kl. 14.30 – Frukt

Mandag

Kl.11.00— Bake rundstykker.

Kl.14.30—Frukt.

Tirsdag

Kl. 11.00 – Fiskegrateng med grønnsaker.

Kl. 14.30 – Frukt

Onsdag

Kl. 11.00 –Havregrøt.

Kl. 14.30 – Frukt

Torsdag

Kl.11.00- Pølse og potetstappe.

Kl. 14.30 – Frukt

Fredag

Kl. 11.00 – Spagetti bolognese.

Kl. 14.30 – Frukt

Mandag

Kl.11.00 — Bake rundstykker.

Kl.14.30 — Frukt

Tirsdag

Kl.11.00- Fiskekaker i brun saus, poteter og grønnsaker.

 

kl. 14.30 Frukt.

Onsdag

Kl. 11.00 – Havregrøt og tomatsuppe med makaroni.

Kl. 14.30 – Frukt

Torsdag

Kl.11.00—Komle.

Kl.14.30—Frukt.

Fredag

Kl. 11.00 –Pizza.

Kl.14.30 – Frukt

Mandag

Kl.11 —Bake rundstykker.

Kl.14.30 — Frukt

Tirsdag

Kl. 11.00 – Plukkfisk.

Kl. 14.30 – Frukt

Onsdag

Kl. 11.00 – Havregrøt og lapskaus.

Kl. 14.30 – Frukt.

Torsdag

Kl. 11.00 – Kjøttkaker, poteter og ertestuing.

Kl. 14.30 Frukt.

Fredag

Kl.11.00—Pastasalat.

Kl.14.30—Frukt