Kjøkkenet

Mat og kosthold er en viktig del av hverdagen hos Dronningåsen. Vi er opptatt av at barna skal få servert variert og næringsrik kost, samtidig som man prøver å ivareta alle sine behov og ønsker. Det er viktig for oss å separere innholdet på tallerkenen, slik at barna får en opplevelse om hvordan ulike typer mat smaker. Ønsker de å blande sammen maten får de selvsagt lov til det.

Videre forsøker vi å ha fisk hver uke, samt at alle rettene inneholder grønnsaker. Det er hovedsakelig Monica som er kjøkkenansvarlig.

Har du spørsmål om maten i barnehagen? Ta gjerne kontakt med oss.

Meny

Under ser du menyen ukevis for hver måned.

Mandag

Kl. 11.00 – Havregrøt

Kl. 14.30 – Frukt

Tirsdag

Kl.11.00 — Plukkfisk

Kl.14.30— Frukt.

Onsdag

Kl.11.00—Osterskiver

Kl.14.30— Frukt.

Torsdag

Kl.11.00- Lapskaus.

Kl. 14.30 Frukt.

Fredag

Kl. 11.00 – Kylling og ris m/ bernaisesaus.

Kl. 14.30 – Frukt

Mandag

Kl.11.00— ostesmørbrød.

Kl.14.30—Frukt.

Tirsdag

Kl. 11.00 – Fiskekaker.

Kl. 14.30 – Frukt

Onsdag

Kl. 11.00 –Blomkålsuppe m/ bacon.

Kl. 14.30 – Frukt

Torsdag

Kl.11.00- Bollefrikase.

Kl. 14.30 – Frukt

Fredag

Kl. 11.00 – Spaghetti og kjøttdeig.

Kl. 14.30 – Frukt

Mandag

Kl.11.00 — Bake rundstykker.

Kl.14.30 — Frukt

Tirsdag

Kl.11.00- Fiskegrateng.

 

kl. 14.30 Frukt.

Onsdag

Kl. 11.00 – Tomatsuppe.

Kl. 14.30 – Frukt

Torsdag

Kl.11.00—Komle m/ pølse og kålrabistappe.

Kl.14.30—Frukt.

Fredag

Kl. 11.00 –Pizza.

Kl.14.30 – Frukt

Mandag

Kl.11 —Ostesmørbrød.

Kl.14.30 — Frukt

Tirsdag

Kl. 11.00 – Fiskeboller eller laks.

Kl. 14.30 – Frukt

Onsdag

Kl. 11.00 – Potetsuppe m/ krutonger.

Kl. 14.30 – Frukt.

Torsdag

Kl. 11.00 – Kjøttkaker i brun saus.

Kl. 14.30 Frukt.

Fredag

Kl.11.00—Tortillalefser med kjøttdeig.

Kl.14.30—Frukt