Kjøkkenet
Mat og kosthold er en viktig del av hverdagen hos Dronningåsen. Vi er opptatt av at barna skal få servert variert og næringsrik kost, samtidig som man prøver å ivareta alle sine behov og ønsker. Det er viktig for oss å separere innholdet på tallerkenen, slik at barna får en opplevelse om hvordan ulike typer mat smaker. Ønsker de å blande sammen maten får de selvsagt lov til det.
Videre forsøker vi å ha fisk to gang i uken, samt at alle rettene inneholder grønnsaker. Det er hovedsakelig Monica som er kjøkkenansvarlig.
Har du spørsmål om maten i barnehagen? Ta gjerne kontakt med oss.
Meny
Under ser du menyen ukevis for hver måned.
Mandag
Kl. 11.00 – Bake rundstykker
Kl. 14.30 – Frukt
Tirsdag
Kl.11.00—Fiskeboller i hvit saus med poteter og grønnsaker.
Kl.14.30— Frukt.
Onsdag
Kl.11.00—Potetsuppe med bacon.
Kl.14.30— Frukt.
Torsdag
Kl.11.00- Stekt torsk med poteter og grønnsaker.
Kl. 14.30 Frukt.
Fredag
Kl. 11.00 – Kylling og ris.
Kl. 14.30 – Frukt
Mandag
Kl.11.00— Bake rundstykker.
Kl.14.30—Frukt.
Tirsdag
Kl. 11.00 – Fiskegrateng med grønnsaker.
Kl. 14.30 – Frukt
Onsdag
Kl. 11.00 –Havregrøt.
Kl. 14.30 – Frukt
Torsdag
Kl.11.00- Pølse og potetstappe.
Kl. 14.30 – Frukt
Fredag
Kl. 11.00 – Spagetti bolognese.
Kl. 14.30 – Frukt
Mandag
Kl.11.00 — Bake rundstykker.
Kl.14.30 — Frukt
Tirsdag
Kl.11.00- Fiskekaker i brun saus, poteter og grønnsaker.
kl. 14.30 Frukt.
Onsdag
Kl. 11.00 – Havregrøt og tomatsuppe med makaroni.
Kl. 14.30 – Frukt
Torsdag
Kl.11.00—Komle.
Kl.14.30—Frukt.
Fredag
Kl. 11.00 –Pizza.
Kl.14.30 – Frukt
Mandag
Kl.11 —Bake rundstykker.
Kl.14.30 — Frukt
Tirsdag
Kl. 11.00 – Plukkfisk.
Kl. 14.30 – Frukt
Onsdag
Kl. 11.00 – Havregrøt og lapskaus.
Kl. 14.30 – Frukt.
Torsdag
Kl. 11.00 – Kjøttkaker, poteter og ertestuing.
Kl. 14.30 Frukt.
Fredag
Kl.11.00—Pastasalat.
Kl.14.30—Frukt
