Kjøkkenet

Mat og kosthold er en viktig del av hverdagen hos Dronningåsen. Vi er opptatt av at barna skal få servert variert og næringsrik kost, samtidig som man prøver å ivareta alle sine behov og ønsker. Det er viktig for oss å separere innholdet på tallerkenen, slik at barna får en opplevelse om hvordan ulike typer mat smaker. Ønsker de å blande sammen maten får de selvsagt lov til det.

Videre forsøker vi å ha fisk to gang i uken, samt at alle rettene inneholder grønnsaker. Det er hovedsakelig Monica som er kjøkkenansvarlig.

Har du spørsmål om maten i barnehagen? Ta gjerne kontakt med oss.

Meny

Under ser du menyen ukevis for hver måned.

Mandag

Kl. 11.00 – Ostesmørbrød

Kl. 14.30 – Frukt

Tirsdag

Kl.11.00—Fiskepinner med potetstappe.

Kl.14.30— Frukt.

Onsdag

Kl.11.00—Lapskaus.

Kl.14.30— Frukt.

Torsdag

Kl.11.00- Bollefrikase.

Kl. 14.30 Frukt.

Fredag

Kl. 11.00 – Tortilla lefser.

Kl. 14.30 – Frukt

Mandag

Kl.11.00— Havregrøt/ostesmørbrød.

Kl.14.30—Frukt.

Tirsdag

Kl. 11.00 – Laks med nudler.

Kl. 14.30 – Frukt

Onsdag

Kl. 11.00 –Tomatsuppe.

Kl. 14.30 – Frukt

Torsdag

Kl.11.00- Kjøttkaker.

Kl. 14.30 – Frukt

Fredag

Kl. 11.00 – Spaghetti.

Kl. 14.30 – Frukt

Mandag

Kl.11.00 — Bake rundstykker.

Kl.14.30 — Frukt

Tirsdag

Kl.11.00- Fiskeboller i hvit saus.

 

kl. 14.30 Frukt.

Onsdag

Kl. 11.00 – Potetsuppe  med bacon.

Kl. 14.30 – Frukt

Torsdag

Kl.11.00—Pølse og potetstappe.

Kl.14.30—Frukt.

Fredag

Kl. 11.00 –Pizza.

Kl.14.30 – Frukt

Mandag

Kl.11 —Tomatsuppe.

Kl.14.30 — Frukt

Tirsdag

Kl. 11.00 – Plukkfisk.

Kl. 14.30 – Frukt

Onsdag

Kl. 11.00 – Havregrøt og ostesmørbrød.

Kl. 14.30 – Frukt.

Torsdag

Kl. 11.00 – Komle.

Kl. 14.30 Frukt.

Fredag

Kl.11.00—Pizza.

Kl.14.30—Frukt