Kjøkkenet

Mat og kosthold er en viktig del av hverdagen hos Dronningåsen. Vi er opptatt av at barna skal få servert variert og næringsrik kost, samtidig som man prøver å ivareta alle sine behov og ønsker. Det er viktig for oss å separere innholdet på tallerkenen, slik at barna får en opplevelse om hvordan ulike typer mat smaker. Ønsker de å blande sammen maten får de selvsagt lov til det.

Videre forsøker vi å ha fisk en gang i uken, samt at alle rettene inneholder grønnsaker. Det er hovedsakelig Monica som er kjøkkenansvarlig.

Har du spørsmål om maten i barnehagen? Ta gjerne kontakt med oss.

Meny

Under ser du menyen ukevis for hver måned.

Man

Handledag = Ostesmørbrød

Tirs

Stekt torsk m/ poter og grønnsaker

Ons

Havregrøt

Tors

Lapskaus

Fre

Skinke grateng

Man

Handledag = Ostesmørbrød

Tirs

Plukkfisk m/ grønnsaker

Ons

Tomatsuppe og makaroni

Tors

Komla m/ kålrotstappe, bacon og pølser

Fre

Hjemmelaget pizza

Man

Handledag = Ostesmørbrød

Tirs

Fiskekaker m/ poteter og grønnsaker

Ons

Pølser og potetstappe m/ grønnsaker

Tors

Bollefrikase

Fre

Spaghetti bolognese

Man

Handledag = Ostesmørbrød

Tirs

Fiskesuppe / Fiskegrateng

Ons

Stekt ris med kylling og grønnsaker

Tors

Kjøttkaker m/ poteter og erterstuing

Fre

Risotto